| Inscrieri Staff fifa-4-all | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Athletic Admin

Numarul mesajelor : 453 Varsta : 31 Location : Mures Data de inscriere : 13/03/2008
 | Subiect: Inscrieri Staff fifa-4-all Vin Mar 28, 2008 7:11 pm | |
| Daca ai experienta si ai mai fost moderator sau administrator pe alte forumuri posteaza mai jos id tau de mess si cateva detali despre tine si forumurile pe care ai mai fost!! Inca ceva cei care vor sa devina moderatori sau admini trebuie sa fie seriosi. Nu toate cereriile pt. admini si moderatori vor fi acceptate.Daca esti potrivit te vom contacta noi prin mail. _________________  | |
|
 | |
KendoorK Nou Venit

Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 25/03/2008
 | Subiect: Re: Inscrieri Staff fifa-4-all Sam Mar 29, 2008 11:15 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre KendoorK in Joi Apr 10, 2008 10:17 am, editata de 1 ori | |
|
 | |
uLTraSinHo Prescolar

Numarul mesajelor : 116 Varsta : 25 Data de inscriere : 30/03/2008
 | Subiect: Re: Inscrieri Staff fifa-4-all Lun Mar 31, 2008 7:32 am | |
| Nick : uLTraSinHo Id : alin_ultras_steaua Am fost Admin pe multe site-uri : campionate de a mele , am fost admin pe art design , pe music-arena (inca sunt) , am fost pe tuts-design , moderator pe tsf ( am fost) , moderator pe spam zone  si multe altele am mai fost..nu are rost sa pun si toate campionatele care leam avut  As dori admin!!!! | |
|
 | |
Athletic Admin

Numarul mesajelor : 453 Varsta : 31 Location : Mures Data de inscriere : 13/03/2008
 | |
 | |
Athletic Admin

| Subiect: Re: Inscrieri Staff fifa-4-all Lun Mar 31, 2008 8:18 pm | |
| MARE ATENTIE!!! ORICINE VA FACE PE ACEST FORUM,PUBLICITATE LA ALTE FORUMURI DE FIFA SAU ALTE SITEURI I STERG CONTU FARA DISCUTII!!!ASTA SUNA IN PRIMUL RAND LA ID:steauaboy21 EMAIL:steauaboy_21@yahoo.com .........ASA SA TE GANDESTI K ASTA VA FI ULTIMUL ADVERTISMENT!!!INCA O ABATERE ITI STERG CONTU!!! _________________  | |
|
 | |
Jonnyy Admin

Numarul mesajelor : 13 Varsta : 28 Location : Bucuresti/Diham Data de inscriere : 29/03/2008
 | Subiect: Re: Inscrieri Staff fifa-4-all Lun Mar 31, 2008 9:52 pm | |
| nickname:Jonnyy ID:n3xt77 In primul rand salut tutoror  hm ce sa zic despre mine, am multa experienta deoarece am avut propriile mele camp de fifa am fost moderator in camp de fifa dreamservers..(cel mai bun sv de cs din buc)+ admin/moderator pe multe camp de fifa ale prietenilor si experienta mea cu care ma pot mandri am fost admin pe fifapro (pt cei care stiu ce e ..)fifa editing.. am fost in team(unul dintre cele mai tari echipe de facut patchuri pt fifa).Hm  Altceva joc fifa de la 98  imi plac toate seriile de fifa mai ales fifa 2008 joc foarte bine si imi place foarte mult ! cam atat despre mine Sper sa va conving.. Bafta  as avea nevoie de unu,doi | |
|
 | |
andreyrobinho Prescolar

Numarul mesajelor : 142 Varsta : 26 Location : ....Cazino.... Data de inscriere : 23/03/2008
 | Subiect: Re: Inscrieri Staff fifa-4-all Lun Apr 07, 2008 10:42 pm | |
| Fratilor ......... Voi pt ce atzi devenit admini ....... Doar sa va mandritzi ...... Sa fi admin ai si o mare responsabilitate ....... TREBUIE SA FITI MAI ACTIVI .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 | |
|
 | |
crazyboy100 Admin

Numarul mesajelor : 96 Varsta : 28 Data de inscriere : 21/03/2008
 | Subiect: Re: Inscrieri Staff fifa-4-all Vin Apr 11, 2008 6:38 pm | |
| Dati un click pe asta e amblema sitului si haideti sa o facem pe locu unu................. da un click pe linku asta te rog mult www.dracusori.ro/dracusor-30-fifa-4-all ...................... sal il crestem cu drag _________________  | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Inscrieri Staff fifa-4-all  | |
| |
|
 | |
| Inscrieri Staff fifa-4-all | |
|